Για την πλημμύρα στην Τιφλίδα της Γεωργίας.

Τον Ιούνιο του 2015 η Τιφλίδα της Γεωργίας δέχτηκε ένα γερό πλήγμα καθώς η ισχυρή βροχόπτωση είχε ως συνέπεια να ξεχειλίσει ο ποταμός Vere, της πόλης, και να πλημμυρίσουν δρόμοι, να παρασυρθούν αυτοκίνητα αλλά να πλημμυρίσει και ο ζωολογικός κήπος. Η πλημμύρα στον ζωολογικό κήπο έχει ως αποτέλεσμα την διαφυγή κάποιων ζώων μεταξύ των οποίων και άγρια ζώα όπως τίγρης, λιοντάρια, ιπποπόταμοι κ.α. κάνοντας την κατάσταση ακόμα πιο επικίνδυνη. Εμείς πληροφορηθήκαμε το γεγονός αυτό από 3 παιδιά που έχουμε στο Σύστημά μας ζητώντας μας αν μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια αυτών των ανθρώπων να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες. Έτσι λοιπόν έχοντας πάντα στο μυαλό μας την υπόσχεση που δώσαμε όλοι ‘’Να βοηθώ κάθε άνθρωπο και σε κάθε περίσταση’’ ξεκινήσαμε να μαζεύουμε τρόφιμα, είδη υγιεινής και ότι άλλο θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο και τα στείλαμε στην Τιφλίδα.

Φέτος τον Απρίλιο λοιπόν ο Alexandros Kakabadze μας προσκάλεσε στην Γεωργιανή συναυλία που διοργάνωνε στο θέατρο Βεάκη για να μας ευχαριστήσει δημοσίως για ότι κάναμε. Με χαρά παρευρέθηκε το Σύστημά μας στην συναυλία, μια πολύ όμορφη συναυλία που μας έδωσε την ευκαιρία να ακούσουμε Γεωργιανά τραγούδια καθώς και να μιλήσουμε στον κόσμο για τον Προσκοπισμό και την Παγκόσμια Συναδέλφωση.

Ευχαριστούμε πολύ τον Αλέξανδρο που μας κάλεσε και όλους όσους ήταν εκεί, οι οποίοι μας ευχαριστούσαν από καρδίας για όλα.

Η Αρχηγός Συστήματος

Κοάλα – Ιωάννα Βεραντάκου

 

Leave a comment