Εκδρομή Έναρξης 2018

   Τι πιο όμορφο από το να ξεκινήσει η νέα μας Προσκοπική χρονιά με την καθιερωμένη μας εκδρομή στα Μπαχούνια και στο Κατσιμίδι. Έτσι λοιπόν το Σάββατο 6 Οκτωβρίου το Σύστημά μας ξεκίνησε για την Πάρνηθα. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ομάδα και η Κοινότητα έφτασαν στα Μπαχούνια μετά από μια όμορφη και λίγο δύσκολη πορεία στην φύση, ενώ η Αγέλη μας έπαιζε ήδη στον χώρο παρέα με τους ήρωες της.

  Το βράδυ είχε πλησιάσει. Σύσσωμο το Σύστημα βρέθηκε στον κύκλο της πυράς, τραγούδησε και ονειρεύτηκε την χρονιά που μόλις είχε ξεκινήσει. Τα σκετς των παιδιών με θέμα «Τι θα έκανες αν ήσουν το Επιτελείο του Συστήματος», έδωσαν μια αστεία νότα στη βραδιά μας… και ιδέες για να σκεφτούν οι Βαθμοφόροι.

  Το πρωί της Κυριακής υποδεχτήκαμε στο ‘’Σπιτάκι’’ μας γονείς και φίλους ώστε να μοιραστούν μαζί μας τις αλλαγές που μας επιφύλασσε η νέα χρονιά.

  Νέοι Πρόσκοποι, νέοι Ανιχνευτές, νέοι Βαθμοφόροι

  Αλέξιε, Αλέξανδρε, Κωνσταντίνε σας ευχόμαστε η ζωή σας στην Ομάδα Προσκόπων να είναι μια αξέχαστη εμπειρία.

 Θωμαή – Τίγρη, Μελίνα – Νυχτερίδα, Παναγιώτη – Κογιότ, Φίλιππε – Ωρίωνα, σας ευχόμαστε καλό Ανιχνευτικό μονοπάτι.

   Στην συνέχεια, ήρθαν 2 άτομα να μεγαλώσουν την παρέα του Επιτελείου, καλωσορίσαμε λοιπόν τον Νέο Υπαρχηγό Αγέλης, Γιώργο Βαφάκη – Ραν και τον Νέο Υπαρχηγό Ομάδας, Μάρκο Ντε Σούζα Μπρίτο – Χρυσαετό.

   Ραν και Χρυσαετέ σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά.

   Τέλος, υποδεχτήκαμε στην παρέα μας τον 2ο Υπαρχηγό Συστήματος, Κωνσταντίνο Μαυρογιάννη – Λέοντα.

  Εμείς λοιπόν είμαστε έτοιμοι για μια νέα, συναρπαστική και αξέχαστη χρονιά, έχοντας πάντα δίπλα μας τους γονείς και τους φίλους του Συστήματος !!

 Καλή αρχή σε όλους, εύχομαι να έχουμε μια όμορφη Προσκοπική Χρονιά.

  ‘’ Όλα τώρα αρχίζουν…’’

Η Αρχηγός Συστήματος,

  Ιωάννα Βεραντάκου – Κοάλα

 

Leave a comment