Έναρξη Δράσεων Χρονιάς

Την Κυριακή 11/9/2011 έγινε και επίσημα η έναρξη των δράσεων του Συστήματός μας! Έπειτα από μια βραδινή πυρά γεμάτη κέφι, σύσσωμο το Σύστημα καθώς και γονείς και φίλοι που έσπευσαν να μας συντροφεύσουν, υποδεχτήκαμε την νέα προσκοπική χρονιά δίπλα στο καταφύγιό μας στο Κατσιμίδι.

Το Κατσιμίδι που για τόσα χρόνια έχει αποτελέσει το σημείο αναφοράς των εκδρομών μας, φιλοξένησε για άλλη μια φορά τα παιχνίδια, τα γέλια και τα όνειρά μας για τη νέα χρονιά. Αυτή τη φορά όμως έκλεψε την παράσταση με την ανακαινισμένη του στέγη, δίνοντας σε όλους μας μια αίσθηση αισιοδοξίας που τόσο χρειαζόμαστε.

Για το Σύστημά μας όμως η μέρα αυτή ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή, καθώς 2 νέα ενήλικα μέλη προστέθηκαν στην ήδη μεγάλη παρέα των Βαθμοφόρων και στο επιτελείο της Ομάδας μας. Ο λόγος για την Καρδερίνα – Ευτυχία Κεραμά, μέχρι πρότινος Ανιχνεύτρια της Κοινότητάς μας και τον Σκορπιό – Αλέξανδρο Παλάρα, παλαιότερο μέλος του Συστήματος. Και οι δυο τους έχουν στο βιογραφικό τους αμέτρητες προσκοπικές στιγμές και εμπειρίες στο Σύστημα, πολύ κέφι και αγάπη. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή δουλειά στην Ομάδα των Προσκόπων!

Καρδερίνα, Σκορπιέ.. Καλωσήρθατε!

 

Leave a comment