Μια νέα Αρχή

Μία νέα χρονιά ξεκίνησε για την Ομάδα. Μετά από την καλοκαιρινή Κατασκήνωση και τις διακοπές μας, ήρθε ξανά η ώρα που περιμέναμε. Η Ομάδα βρέθηκε στην Εστία μας για άλλη μια φορά στη πρώτη της δράση με κέφι και όρεξη να δημιουργήσει και να οργανώσει τις νέες Ενωμοτίες.

Πριν έρθει αυτή η ώρα όμως έπρεπε πρώτα να αποχαιρετήσουμε τους Προσκόπους που θα γίνονταν πια Ανιχνευτές. Έτσι αποχαιρετήσαμε την Ανθή, την Θωμαή, την Μελίνα , τον Παναγιώτη και τον Φίλιππο με τον τρόπο που τους άρμοζε για τα όμορφα χρόνια που πέρασαν στην Ομάδα.

Οι αποχαιρετισμοί όμως δεν ήταν το μόνο που έπρεπε να γίνει  πριν ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά, αφού έπρεπε να υποδεχτούμε τους νέους Προσκόπους την Παναγιώτα,  τον Αλέξανδρο, τον Αλέξιο και τον Κωνσταντίνο που ανέβηκαν από την Αγέλη.

Αφού λοιπόν έγιναν όλα οι Πρόσκοποι ήταν έτοιμοι να περάσουν καλά με τους νέους και παλιούς φίλους και να σχηματίσουν τις Ενωμοτίες τους, τις παρέες που θα έχουν για μία γεμάτη Προσκοπική χρονιά. Οι Ενωμοτίες άρχισαν να λειτουργούν βγάζοντας τις νέες κραυγές και παίζοντας σε ένα Escape Room που ετοίμασαν οι Βαθμοφόροι για να μάθουν στις Ενωμοτίες να συνεργάζονται. Κάτι που θα χρειαστεί στην υπόλοιπη χρονιά.

Αρκτούρος – Γεωργουλάκης Χαράλαμπος

 Α.Ο.Π.

 

Leave a comment