14/09/2013, Εκλογές Ενωμοτιών

Κοιτώντας σήμερα στην αυλή της λέσχης μας, εκεί γύρω στις 12-12 παρά , το μάτι σου δεν θα χόρταινε να βλέπει μπεζ πουκάμισα και μπλε σορτσάκια…! Όπως είμαι σίγουρη πως καταλάβατε, η Ομάδα ήρθε για να μείνει!!! Τα 23 άτομα που βρίσκονταν στην αρχή της δράσης βέβαια έμελλε να λιγοστέψουν κατά 6, καθώς οι νέοι πια ανιχνευτές θα έπρεπε σε λίγο να αποχαιρετήσουν τους φίλους τους για να ξεκινήσουν τη ζωή τους στην Κοινότητα! Τη θέση τους βέβαια κάλυψαν οι τέσσερις νέοι πρόσκοποι που ήρθαν από την Αγέλη καθώς και μία καινούρια φίλη μας που ευχόμαστε να παραμείνει στην παρέα μας για καιρό ακόμα!!!
 
Η διαδικασία που ακολούθησε ήταν σε όλους γνωστή, και η ανυπομονησία στα πρόσωπα των παιδιών ήταν κάτι παραπάνω από φανερή!!! Το καθιερωμένο πια βιντεάκι που είναι αφιερωμένο στα παιδιά που αφήνουν την Ομάδα, ένα ακόμα με πρωταγωνιστή τον Λέοντα , που επίσης άφησε το τμήμα έτσι ώστε να ζήσει και εκείνος κάτι καινούριο, μια έκπληξη, το τραγούδι του αποχωρισμού και μετά……? Εκλογές Ενωμοτιών!!!
 
Οι Ενωμοτίες είχαν ήδη διαλυθεί από την αρχή της δράσης, οι παλαιοί Ενωμοτάρχες είχαν παραδώσει τα κοντάρια τους και πλέον η Ομάδα ήταν έτοιμη να χωριστεί στα τρία, σε νέους Αετούς, νέους Λέοντες, νέους Πάνθηρες!!! Τα νέα στελέχη έσπευσαν να οργανώσουν την Ενωμοτία τους, οι αρμοδιότητες χωρίστηκαν, τα υλικά μοιράστηκαν και τα τηλέφωνα ανταλλάχθηκαν!! Το πότε τελείωσε η δράση κανείς δεν το κατάλαβε!! 
 
Άρη, Γεωργία, Γιώργο, Γιάννη, Νίκο, Κατερίνα , το καλό που σας θέλω να μη μας ξεχάσετε εκεί στα ξένα που θα πάτε!!
 
Άγγελε, Αντρέα, Γεωργία, Λάουρα, Φώτη , ελπίζω να καταφέρετε να ενσωματωθείτε γρήγορα στη νέα πραγματικότητα της Ομάδας και της Ενωμοτίας σας! Οι Ενωμοτάρχες σας και εμείς θα είμαστε δίπλα σας!
 
Μάρκο, Γιώργο, Σταύρο, Θανάση, Ειρήνη, Κατερίνα , εύχομαι η συνεργασία μας να ξεπεράσει κάθε προσδοκία! Είμαι σίγουρη πως μπορείτε να κάνετε πολλά και σας υπόσχομαι πως με το νέο Επιτελείο θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε!
 
Λύκε, καλωσήρθες στο Επιτελείο της Ομάδας! Καλή δύναμη νέε Βαθμοφόρε!
 
Καρδερίνα
 
P1190407 P1190413 P1190423 P1190424 P1190416 P1190425
 

Leave a comment