Η Κοινότητα βάζει στόχο το κέντρο.

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου οι Κοινότητες μας συναντήθηκαν το πρωί στα Σεπόλια και κατευθύνθηκαν με το μέτρο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας στο γήπεδο του Παναθηναϊκού όπου θα δοκίμαζαν τις δυνατότητες τους στον στόχο. Εκεί συναντηθήκαμε με τον ειδικό συνεργάτη Δημήτρη Κωνσταντόπουλο – Αρκτούρο, όπου μας είπε τις βασικές γνώσεις που χρειαζόταν να γνωρίζουμε για την τοξοβολία πριν περάσουμε στην πράξη.
Περνώντας λοιπόν στην πράξη μάθαμε το σωστό τρόπο με τον οποίο κρατάμε το τόξο και πως να ρίχνουμε το βέλος. Αφού χωριστήκαμε σε δύο ομάδες αρχίσαμε με σειρά να ρίχνουμε στο στόχο με σκοπό το βέλος να χτυπήσει όσο πιο κοντά γινόταν στο κέντρο. Η ομάδα που μάζευε τους περισσότερους πόντους κέρδιζε. Μετά από αυτή τη διασκεδαστική δραστηριότητα, που απόλαυσαν τόσο οι α\Ανιχνευτές όσο και οι Βαθμοφόροι, ο Αρκτούρος κάθισε μαζί μας και απάντησε με προθυμία σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες μας.
Αυτή η εμπειρία θα μας μείνει αξέχαστη αφού γνωρίσαμε καλύτερα το άθλημα της τοξοβολίας και μάθαμε τόσα πολλά γι’αυτό χάρης στον εξαιρετικό και πρόθυμο Αρκτούρο.

Γεωργία Πιτσικάλη – Παγώνι

 

Leave a comment