Στα παραμύθια ζήσαμε…

Και ξαφνικά βλέπεις από παντού να ξεπροβάλλουν ένα σωρό παιδιά με κίτρινα πουκάμισα και πράσινα καπέλα και να αναρωτιούνται πολλοί, τι να είναι όλα αυτά τα παιδιά και πού πηγαίνουν;

Η απάντηση είναι πως είναι Λυκόπουλα και πηγαίνουν κάπου που κάτι το μοναδικό τα περιμένει!!!! Όπως λέει και ένα προσκοπικό τραγούδι “Ο Θίασος”… στα παραμύθια ζήσαμε, γίναμε ήρωες ξανά, τα παραμύθια παίξαμε κι όλα ‘γίναν αληθινά!!! Κάπως έτσι πραγματοποιήθηκε στις 20 Νοεμβρίου στον Εθνικό Κήπο, η Δράση των Λυκοπούλων της Περιφέρειας Αθηνών!

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Αγέλη μας!

Τα Λυκόπουλα φτάνοντας στον Εθνικό Κήπο είδαν κάτι πολύ παράξενο!!! Ο Γερό- Τσεπέτο ο πατέρας του Πινόκιο, η Βασίλισσα που ζούσε στην Χώρα των Θαυμάτων, ο Παπουτσωμένος Γάτος πιστός φίλος του Μαρκήσιου και άλλοι ήρωες των παραμυθιών βγήκαν από το βιβλίο με τα Παραμύθια και δεν ήξεραν πώς να γυρίσουν πίσω στις σελίδες του!!!

Και ποιοι ήταν ικανοί για να τους βοηθήσουν;;;; Τα Λυκόπουλα φυσικά!!! Με  την συνεργασία όλων των Αγελών της Αθήνας, με γέλιο, τραγούδια και πολλά – πολλά παιχνίδια τα παραμύθια τελικά μπήκαν το καθένα  στην σελίδα του!!!

Τα Λυκόπουλα μας διασκέδασαν πολύ, έπαιξαν με άλλες Αγέλες και πέρασαν “παραμυθένια”!!!! 

Μπορεί οι ήρωες να επέστρεψαν εκεί που ανήκουν, το καθένα στο παραμύθι του, άλλα πάντα τα Λυκόπουλα θα περιμένουν για το επόμενο  μαγικό παραμύθι!

              

            

            

 

 

Leave a comment