Καα ο χιουμορίστας!

Το Σάββατο που πέρασε η Αγέλη μαζεύτηκε στη λέσχη με μεγάλη προσμονή για τον επόμενο επισκέπτη από το Δάσος του Σιονί! Μεγάλη προσμονή όμως είχε και ένα Λυκόπουλο, που είχε φτάσει σε μια ιδιαίτερη στιγμή της λυκοπουλικής ζωής του… Συγχαρητήρια Αλέξιε, που έδωσες την Υπόσχεσή σου!!! Περιμένουμε ακόμη περισσότερα στο μέλλον, οπότε καλή συνέχεια!

Τελειώνοντας με την απονομή η Αγέλη άκουσε ένα σφυριχτό ήχο, τον οποίο όταν πήγαν να ερευνήσουν βρήκαν τον Καα το φίδι! Ο Καα ήρθε να μας πεί πως ένας τρόπος να ξεγελάσουμε τα Μπάτερλογκς ήταν να χρησιμοποιούσαμε το χιούμορ μας! Πρώτα όμως έπρεπε να μάθουμε να είμαστε σαν φίδια, μέσω μερικών παιχνιδιών και τραγουδιών. Τότε ο Καα μας εξήγησε για το χιούμορ και τα μυστικά του, και για να βεβαιωθεί πως η Αγέλη κατάλαβε, ανάθεσε σε κάθε Εξάδα να δημιουργήσει ένα αστείο σκετς. Πέρα απο τα αστεία όμως, έφτασε η ώρα για λίγη σοβαρότητα, γι’ αυτό είδαμε μερικά από τα ζώα που θεωρούνταν προστατευόμενα είδη.

Έπειτα παίξαμε ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια του Καα και ήρθε η ώρα του αποχωρισμού, φεύγοντας σίγουρος πως η Αγέλη είχε μάθει καλά. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η διάσωση του Μόγλη…

DSC00141 DSC00146 DSC00148 DSC00149 DSC04292 DSC04294 DSC04297 DSC04300 DSC04302 DSC04304

 

Leave a comment