Ένα κορίτσι που το λένε Μπέττυ…

Το Σάββατο που μας πέρασε είχαμε μια επίσκεψη στην Εστία μας που δεν μας άφησε αδιάφορους… Ένα πολύ περίεργο κορίτσι ήρθε να μας βρει. Το όνομα της Μπέττυ! Η Μπέττυ λοιπόν είναι ένα κακομαθημένο κορίτσι  που έχει ακούσει πως στην Αγέλη περνάμε άσχημα, δεν είμαστε φίλοι μεταξύ μας και πως κάνουμε κακά πράγματα!!!  Ήρθε η ώρα λοιπόν να της αποδείξουμε πως έχει λάθος σε όλα!!! Η Μπέττυ λοιπόν μας έβαλε ένα τεστ για να δει αν όντως μπορούμε να συνεργαστούμε και να είμαστε δεμένοι!!

Μας ζήτησε λοιπόν να ακολουθήσουμε μια διαδρομή από την λέσχη μας μέχρι τον Λόφο Σκουζέ! Φυσικά και το κάναμε!!! Η βόλτα μας άρεσε, απαντήσαμε στις ερωτήσεις που μας είχε βάλει και τέλος φτάσαμε στην ώρα μας στο Λόφο Σκουζέ! Εκεί είπαμε δυνατά τις κραυγές των Εξάδων και στη συνέχεια παίξαμε και τραγουδήσαμε!!!! Αργότερα γυρίσαμε πίσω και είπαμε στην μικρή Μπέττυ πως περάσαμε!

Μπορεί να περάσαμε την πρώτη δοκιμασία της μικρής Μπέττυ αλλά τι άλλο θα μας ζητήσει να κάνουμε για να της αποδείξουμε ότι είμαστε μια σωστή Αγέλη;;;;

Θα περιμένουμε με ανυπομονησία!!! 

DSC_0868 DSC_0870 DSC_0871 DSC_0875 DSC_0879

 

Leave a comment