Τελετή Ονομασίας Προσκόπων Έθνους

Σήμερα 19 Μαρτίου 2016 ήταν μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα, για ένα μέλος του Συστήματός μας και για την οικογένειά του. Ο Αρκτούρος, Χαράλαμπος Γεωργουλάκης, ονομάστηκε επίσημα Πρόσκοπος Έθνους και του απονεμήθηκε το μαντήλι των Προσκόπων Έθνους από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κο Προκόπη Παυλόπουλο, στην κατάμεστη αίθουσα του Κολλεγίου Αθηνών.

Η σημερινή τελετή ήταν το επιστέγασμα μιας γεμάτης προσκοπικής ζωής στο Σύστημα για τον Αρκτούρο που άξια έλαβε την ανώτερη διάκριση των ενήλικων στελεχών του ΣΕΠ.

Με την ελπίδα το παράδειγμά του να ακολουθήσουν όλοι μας οι Ανιχνευτές, είμαι σίγουρη πως ο Αρκτούρος θα οδηγήσει στο μέλλον την 15η Ομάδα με τα ιδανικά και τις αξίες ενός Προσκόπου Έθνους, ακόμα πιο ψηλά, ακόμα πιο μακριά!

Πολλά συγχαρητήρια στους Αρχηγούς του και συνοδοιπόρους στο ανιχνευτικό μονοπάτι του, Κουκουλά Μαρίνο – Κουκουβάγια και Βεραντάκου Ιωάννα – Κοάλα, που σήμερα στάθηκαν δίπλα του υπερήφανα όπως έκαναν πάντοτε, καθώς και στην οικογένειά του που στήριξε τις επιλογές και την προσπάθειά του.

Όλο για πιο ψηλά ανεβάσματα,

Συγχαρητήρια Αρκτούρε!

Η Αρχηγός Συστήματος

Λέαινα

DSC_0118 DSC_0114 DSC_0112 DSC_0102 DSC_0099 DSC_0077 DSC_0071 DSC_0048

Κατηγορίες: Σύστημα. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *