Μάθημα Yoga με την Κοινότητα

Την Κυριακή 24 Μαρτίου η Κοινότητα μας είχε οργανώσει μια ιδιαίτερη Δράση. Το θέμα της ήταν η yoga!  Ο άνθρωπος που ανέλαβε να μας δείξει τα βασικά βήματα ήταν η κυρία Αγάπη Σιώνα η οποία είναι δασκάλα της yoga. Το μάθημα ξεκίνησε ομαλά με ήπιες  ασκήσεις προκειμένου να ζεσταθούμε και να βοηθήσουμε στην ομαλή λειτουργία του αίματος. Εν συνεχεία προχωρήσαμε σε ασκήσεις οι οποίες περιελάμβαναν μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας οι οποίες δυστυχώς δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν από όλους μας. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί η προσπάθεια που έγινε από όλους!. Μέσα από το μάθημα της Yoga πήραμε μια ιδέα για το πως θα πρέπει να χειριζόμαστε τον εαυτό μας κάτω από συνθήκες έντονης πίεσης την οποία συναντάμε πολλές φορές στην καθημερινή μας ζωή. Ήταν μια εμπειρία διαφορετική από τις υπόλοιπες κατά την οποία μάθαμε να προσέχουμε τον εαυτό μας και να τον φροντίζουμε..

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Αγάπη Σιώνα η οποία μας βοήθησε να κοιτάξουμε μέσα μας.. Πιστεύω ότι όλοι ανακαλύψαμε κάτι καινούριο!

Νικήτας Θεοδωρικάκος – Ερωδιός

IMG_0444 IMG_0445 IMG_0446 IMG_0449 IMG_0456 IMG_0458 IMG_0460 IMG_0465 IMG_0470 IMG_0475 IMG_0476 IMG_0484 IMG_0486

Κατηγορίες: Κοινότητα. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Μία απάντηση στο Μάθημα Yoga με την Κοινότητα

  1. Ο/Η Αγάπη Σιώνα λέει:

    Μου άνοιξαν την καρδιά τους και μου έδειξαν τον δρόμο της ελεύθερης σκέψης τους..κι είδα φως..κι εκεί που υπάρχει φως η yoga λάμπει!!.. Ευχαριστώ θερμά το 15ο Σύστημα προσκόπων Αθηνών που μου ενίσχυσαν την πεποίθηση ότι η αληθινή δύναμη κρύβεται μέσα μας..και πως το ταξίδι προς αυτήν δεν τελειώνει ποτέ..να στε καλά..
    Αγάπη Σιώνα
    Certificated Yoga teacher

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *