Τελετή Λήξης Δράσεων

Το απόγευμα του Σαββάτου 12 Μαΐου Λυκόπουλα, Πρόσκοποι, Ανιχνευτές και Βαθμοφόροι συγκεντρωθήκαμε στην Εστία μας για να αποχαιρετήσουμε την προσκοπική χρονιά που πέρασε! Τελευταία μας αποστολή για φέτος, η δημιουργία ενός οδηγού πόλης για την γειτονιά μας, τη γειτονιά που τόσους μήνες φιλοξένησε τα παιχνίδια μας, τα γέλια και τις περιπέτειές μας. Έτσι όλοι μας ξεχυθήκαμε στους δρόμους, συλλέξαμε πληροφορίες, συνομιλήσαμε με περαστικούς και καταστηματάρχες, φωτογραφήσαμε την περιοχή και αποτυπώσαμε τα ευρήματά μας στον γιγάντιο οδηγό που μας περίμενε στην Εστία μας.

Πριν ολοκληρωθούν τα Τυπικά Λήξης της χρονιάς, ακούστηκαν από τον καθένα μας οι καλύτερες στιγμές της. Αν και κυριάρχησαν οι εκδρομές, η αναρρίχηση για τα Λυκόπουλα και η θεατρική μας παράσταση, όλες οι δράσεις της χρονιάς ήταν ξεχωριστές γεμίζοντας το πρόγραμμά μας και τις καρδιές μας με αξέχαστες στιγμές. Πριν ακουστεί η κραυγή του Συστήματός μας για τελευταία φορά φέτος, ακούστηκε για άλλη μια φορά ένα δυνατό χειροκρότημα για τους ηθοποιούς μας στους οποίους απονεμήθηκε και η αντίστοιχη Ερασιτεχνική Ασχολία.

Και έπειτα.. «Γέλια χαρά, γέλια χαρά, 15ου Συστήματος παιδιά..». Δυνατά και χαρούμενα η κραυγή μας αντήχησε, το σήμα του Συστήματος διπλώθηκε και υπομονετικά θα περιμένει στο συρτάρι του για 3 μήνες ώσπου να κυματίσει και πάλι στον ιστό της Εστίας μας. Το πέταλο του Συστήματος θα έχει άλλη σύνθεση, θα έχει αλλαγές, θα έχει νέους φίλους μα ένα είναι το σίγουρο. Θα έχει το ίδιο κέφι και την ίδια όρεξη..

Ευχαριστώ πολύ όλους τους Βαθμοφόρους του Συστήματος και τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης για τον χρόνο, την υπομονή, τη δουλειά και την αγάπη που έδωσαν αυτή τη χρονιά, κάνοντάς την για άλλη μια φορά ξεχωριστή, «πλούσια» και αξέχαστη!

Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές σας εύχομαι καλή Κατασκήνωση και καλή Μεγάλη Δράση.

Η Αρχηγός του Συστήματος

Λέαινα

 

Leave a comment