Εκδρομή Έναρξης, Πάρνηθα 10-11/09/2011

Σάββατο πρωί και η λέσχη μας μετά από καιρό γεμίζει με σακίδια,χαμόγελα και ένα έντονο αίσθημα ανυπομονησίας.. Ναι,είναι γεγονός..! Η εκδρομή έναρξης του Συστήματός μας μόλις ξεκίνησε! Για τις ενωμοτίες, βέβαια, η προετοιμασία για την εκδρομή είχε ήδη αρχίσει μέσα στη βδομάδα, όταν μαζεύτηκαν για να οργανωθούν και να ελέγξουν το ενωμοτιακό τους υλικό..

Η εκδρομή μας πραγματοποιήθηκε στα Μπαχούνια της Πάρνηθας, όπου και φτάσαμε έπειτα από 3 ώρες πορείας στο βουνο. Οι ενωμοτίες έστησαν τις σκηνές τους και άρχισαν το ενωμοτιακό μαγείρεμα. Οι ώρες κύλησαν ευχάριστα, γεμάτες παιχνίδι και νέες γνώσεις, μέχρι το βράδυ, που η καθιερωμένη πλέον Πυρά Έναρξης σκόρπισε το γέλιο σε όλους μας, από το νεότερο λυκόπουλο μέχρι τον παλαιότερο βαθμοφόρο..!

Η επόμενη μέρα βρήκε την Ομάδα και το υπόλοιπο Σύστημα στο σπιτάκι μας, όπου παίξαμε όλοι μαζί και έπειτα ακολούθησαν τα τυπικά λήξης της εκδρομής, στην άμιλλα της οποίας διακρίθηκε η ενωμοτία των Λεόντων !!

Οι νεοσύστατες ενωμοτίες και τα καινούρια στελέχη έδειξαν πως μπορούν να τα καταφέρουν.. Αυτή όμως είναι μόνο η αρχή και η χρονιά μπροστά μας μεγάλη!!

Καλή συνέχεια…!

 

 

Leave a comment