Στο δρόμο για το μυστικό πέρασμα…

Στις 11 Φεβρουαρίου, η Αγέλη μας πραγματοποίησε μια ακόμα εκδρομή!!! Φτάνοντας στην Αγία Μαρίνα ποιος περίμενε εκεί τα Λυκόπουλα;;Ο Ταρζάν με την Τζέιν φυσικά!!!

Μας είπαν ότι κάπου εκεί κοντά υπήρχε το μυστικό πέρασμα για να επιστρέψει ο Ταρζάν πίσω στην ζούγκλα. Στα ίχνη τους όμως βρίσκεται ο Ακάσι και ο Ταρζάν για άλλη μια φορά ζητάει την βοήθεια της Αγέλης για να γλυτώσει από αυτόν.

Για να παραπλανήσουν τον Ακάσι παριστάνουν τα ζώα αφού πρώτα μαθαίνουν μερικά πράγματα για αυτά, κρύβονται στα δέντρα προσπαθώντας να τον βρουν και κάνουν ένα σωρό πράγματα για τον φίλο τους!

Ώσπου ξαφνικά βρέθηκε μπροστά τους ο Ακάσι!! Ο Ακάσι λέει στον Ταρζάν πως πλέον δεν θέλει να είναι εχθροί και πως θέλει να βρουν παρέα το πέρασμα και να πάνε στην ζούγκλα. Τα Λυκόπουλα βοηθούν τους 2 φίλους και την Τζέιν η οποία θα τους ακολουθήσει στην ζούγκλα και τελικά καταφέρνουν να βρουν το πέρασμα και να γυρίσουν πίσω!!!

Ο Ταρζάν ευχαρίστησε τα Λυκόπουλα για την πολύτιμη βοήθεια τους και τους υποσχέθηκε κάποια στιγμή να τους επισκεφτεί ξανά!!!

Νέες περιπέτειες όμως περιμένουν την Αγέλη μας!Είναι όλα τα Λυκόπουλα έτοιμα να τις ζήσουν; ή όχι;

         

         

       

       

 

Leave a comment