Κατασκήνωση Αγέλης

Πάνω στο μαγικό χαλί, μία Αγέλη και μία ευχή…

Κυριακή πρωί και η Αγέλη, έτοιμη να αναχωρήσει…Για πού; Μα για την μαγική πόλη της Άγκαμπα…Ο Αλαντίν, η Γιασμίν και το Τζίνι πάνω στο μαγικό χάλι ήταν έτοιμοι να τους υποδεχθούν!

Στις 8 αυτές ημέρες, τα Λυκόπουλα είχαν πολλά να βιώσουν και να αντιμετωπίσουν…Τις περιπέτειες του Αλαντίν, την γνωριμία του με τη Γιασμίν, το παιχνιδιάρικό Τζίνι αλλά και τον μοχθηρό Τζαφάρ με τους 40 κλέφτες!

Τα 14 Λυκόπουλα που συμμετείχαν στην κατασκήνωση είχαν την ευκαιρία, να έρθουν σε επαφή με τη φύση, να παίξουν, να τραγουδήσουν, να γνωρίσουν το ένα το άλλο καλύτερα, να γνωρίσουν ένα νέο μέρος, να στείλουν γράμματα στους γονείς τους και να μάθουν τα προβλήματα της πόλης και να ζήσουν πολλές ακόμη εμπειρίες που θα τους μείνουν χαραγμένες στη μνήμη τους.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω το επιτελείο της κατασκήνωσης που φρόντισε να κυλήσουν οι μέρες νεράκι. Τον Σκορπιό, τον Πελεκάνο, τον Λέοντα, την Καρδερίνα, την Λέαινα και φυσικά το επιτελείο της Αγέλης, Μάγκ και Μέσουα, που έκαναν τα αδύνατα δυνατά, για να πετύχει αυτή η κατασκήνωση.

“Πάνω στο μαγικό χαλί, μία Αγέλη και μία ευχή, μες της Άκραμπα την πόλη περιπέτεια μαγική…”

22 – 29 Ιουλίου 2012 – Κουκουμίτσα Βόνιτσας

Παλάρα Νόρα – Ακέλα

One comment

 

Leave a comment