Χριστουγεννιάτικο παζάρι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο πλέον Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συστήματός μας στην πλατεία Αγίου Μελετίου. Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές φόρεσαν το καλύτερο χαμόγελό τους και “προώθησαν” με περηφάνια και τέχνη τις διάφορες κατασκευές που ετοιμάσαμε για εσάς! Πιστοί στο ραντεβού τους, γονείς και φίλοι του Συστήματος, μα και περαστικοί επισκέφθηκαν τους πάγκους μας και έφυγαν γεμάτοι σακούλες με δώρα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις μαμάδες που σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο βρίσκονταν στην Λέσχη μας, ετοιμάζοντας όλες αυτές τις όμορφες δημιουργίες. Κα Δέσποινα, κα Χαρά, κα Αγγελική, κα Δήμητρα και κα Τασία από καρδιάς σας ευχαριστούμε!!

Μέρος των εσόδων του παζαριού θα διατεθεί στην τοποθέτηση καινούριου πατώματος στο καταφύγιο μας στην Πάρνηθα. Ένα μικρό ποσό έμεινε για να συμπληρωθεί η δαπάνη του. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν, μπορούν να διαβάσουν το άρθρο με τίτλο “Δώρα Χριστουγέννων” όπου μπορούν να βρουν είδη που περίσσεψαν από το παζάρι μας, σε προνομιακές τιμές!

PHTO0008 PHTO0017 PHTO0025 PHTO0028 PHTO0033 PHTO0039 PHTO0129 PHTO0023 PHTO0007

 

Leave a comment