Τελετή Έναρξης Δράσεων Χρονιάς

 Έπειτα από ένα καλοκαίρι γεμάτο Κατασκηνώσεις, το Σύστημά μας συναντήθηκε και πάλι το Σαββατοκύριακο 22-23/9/2012 για την καθιερωμένη εκδρομή έναρξης των δράσεων της χρονιάς. Αν και όλη η ημέρα του Σαββάτου κύλησε για το κάθε τμήμα ξεχωριστά, η Κυριακή ήταν αφιερωμένη στο Σύστημα.

Αγέλη, Ομάδα και Κοινότητα ανταγωνίστηκαν σε ένα παιχνίδι με “κριτές” τους τους γονείς που ανέβηκαν στο καταφύγιο αυτό το όμορφο Κυριακάτικο πρωινό. Οι αποστολές πολλές και το κέφι ατελείωτο. Ένας όμως μπορούσε να είναι ο νικητής, και αυτός για φέτος ήταν… η Κοινότητα!

Λίγο πριν το μεσημέρι, σειρά είχαν τα Τυπικά Έναρξης της χρονιάς. Στο καταφύγιο επικρατούσε μια περίεργη ησυχία. Όλοι περίμεναν να καμαρώσουν τους νέους Προσκόπους και να ακούσουν τα προσκοπικά ονόματα των νέων Ανιχνευτών. Ακόμα περισσότερο όμως, όλοι περίμεναν να συγχαρούν την νέα Αρχηγό Αγέλης, Βραχνή Εμμανουέλα, η οποία έπειτα από πολλά χρόνια στο Σύστημα και 3 χρόνια Υπαρχηγός στο τμήμα, άξια ανέλαβε τα ηνία της Αγέλης μας! Το χειροκρότημα βροχή και η στιγμή φορτισμένη… Φυσικά για το τέλος αφήσαμε τους νέους Βαθμοφόρους, Ραν και Τερμίτη, οι οποίοι έπειτα από πολλά χρόνια πορείας στο Σύστημα ως Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές αποφάσισαν να “περάσουν στην απέναντι όχθη” και να γίνουν Υπαρχηγοί Αγέλης και Ομάδας αντίστοιχα.

Νίκο, Σωκράτη, Μαριλένα, Θανάση, Ιάκωβε σας ευχόμαστε να ζήσετε πολλές περιπέτειες με τις Ενωμοτίες σας!

Τσακάλι, Χαμαιλέοντα, Ερωδιέ, Αρκτούρε, Σκατζόχοιρε καλό ανιχνευτικό μονοπάτι και καλές αναβάσεις!

Τερμίτη, Ραν, καλωσήρθατε στην παρέα των Βαθμοφόρων! 

Ακέλα, συγχαρητήρια! Οδήγησε την Αγέλη μας σε μονοπάτια “έξω από το χάρτη”..

Λέαινα

                101_0075 101_0077    

One comment

 

Leave a comment