Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2013

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 146ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συστήματός μας. Γονείς και φίλοι του Συστήματος έδωσαν δυναμικά το παρών, και τα Λυκόπουλα, οι Πρόσκοποι και οι Ανιχνευτές του ταξίδεψαν στην χρονιά που πέρασε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ…

Το 2012 υπήρξε για το Σύστημά μας μια χρονιά ιδιαίτερα παραγωγική σε πολλούς τομείς. Στο δύσκολο έργο μας ήμασταν τυχεροί καθώς είχαμε για άλλη μια φορά πολλούς συμπαραστάτες. Για την σημαντική τους προσφορά ευχαριστούμε τους:

McCAIN, Misko, Ελληνικό Γύρο, κο Τσεπά Δημήτρη, κο Βραχνή «Το Χωριό» για τις προσφορές τους στο Barbeque.

Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε., Unilever Hellas Α.Ε. για τις προσφορές τους στις Κατασκηνώσεις μας.

-Τον όμιλο Fourli και το ΙΚΕΑ House Market A.E. για την γενναιόδωρη προσφορά στο χριστουγεννιάτικο παζάρι μας.

-Την διευθύντρια του 146ου δημοτικού σχολείου, κα Πανδή Αφροδίτη για την πάντα πρόθυμη στάση της απέναντι στο Σύστημα και την προώθηση του έργου μας, καθώς και για την παραχώρηση της αίθουσας για την αποψινή εκδήλωση.

-Όλους τους γονείς που συμμετείχαν στα εργαστήρια κατασκευών του χριστουγεννιάτικου παζαριού μας και ιδιαιτέρως τις κυρίες Τασία, ΔέσποιναΔήμητρα και Αγγελική για την διοργάνωσή τους.

-Τους κυρίους Σπυρακόπουλο, Βαρβέρη και Βεραντάκο για την συνεχή βοήθειά τους στις μεταφορές υλικού του Συστήματος για τις δράσεις μας.

-Την κα Σία και τον κο Γεράσιμο για τις πολύτιμες γνώσεις και συμβουλές τους στην προετοιμασία της παράστασής μας.

-Τους Τάσο Μπουκάνο, Κώστα Πατινιωτάκη, Λάμπρο Ρουμελιωτάκη, Ρόμπερτ Καραλή για την σημαντική συμβολή τους στην ανακαίνιση του καταφυγίου μας.

Tα ΚΤΕΛ Βόνιτσας για την μεγάλη έκπτωση στα εισιτήρια των καλοκαιρινών μας Κατασκηνώσεων!

-Το βιβλιοπωλείο «Κόκκινη κλωστή δεμένη» και την κα Όλγα Λυγίζου για τις διαρκείς εκπτώσεις και δωρεές της σε γραφική ύλη

Τους Βαθμοφόρους του Συστήματος για την συνολική τους προσφορά!

Λέαινα

P1130098 P1160056 P1160057 P1160068 P1160070 P1160064

 

Leave a comment