Ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) του Προσκοπικού Πρατηρίου

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) του Προσκοπικού Πρατηρίου είναι γεγονός και είναι online. Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Προσκοπικού Πρατηρίου άνοιξε τις διαδικτυακές του πύλες, δίνοντας σε όλα τα μέλη της Προσκοπικής Κίνησης, σε όλη την Ελλάδα – και όχι μόνο – τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα προσκοπικά και άλλα προϊόντα, τα οποία μπορούν να βρουν και στο φυσικό κατάστημα του Προσκοπικού Πρατηρίου, ακόμα και αν βρίσκονται πολύ μακριά από το κέντρο της Αθήνας. 

Το νέο web-based ηλεκτρονικό κατάστημα του Προσκοπικού Πρατηρίου λειτουργεί στη διεύθυνση scout-shop.gr, στην οποία o καθένας μπορεί να βρει μια μεγάλη ποικιλία ειδών όλων των κατηγοριών. 

Συγκεκριμένα, στο e-shop του Προσκοπικού Πρατηρίου διατίθενται είδη των παρακάτω κατηγοριών:

  • Προσκοπική Στολή
  • Εξοπλισμός Δράσης
  • Ρούχα, Παπούτσια, Αξεσουάρ
  • Βιβλία, Έντυπα, Χάρτες
  • Αναμνηστικά

Το ηλεκτρονικό κατάστημα θα εμπλουτίζεται διαρκώς, καθώς θα προστίθενται νέες κατηγορίες και είδη. 

Το scout-shop.gr, εύχρηστο, λειτουργικό και απόλυτα ασφαλές, με εύκολη πλοήγηση, μηχανή αναζήτησης, συγκρίσεις, αναλυτικές πληροφορίες και φωτογραφίες για κάθε προϊόν, πολλαπλές επιλογές παράδοσης και απλή διαδικασία εγγραφής και ολοκλήρωσης της παραγγελίας, φέρνει τα προϊόντα του Προσκοπικού Πρατηρίου, σε κάθε υπολογιστή, 24 ώρες το 24ωρο, σε ανταγωνιστικές τιμές και προσφορές. Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα του Προσκοπικού Πρατηρίου είναι προσβάσιμο και μέσω κινητού τηλεφώνου, ενώ σύντομα θα υπάρχει δυνατότητα αγορών και μέσω facebook

Για τις αγορές μέσω του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος του Προσκοπικού Πρατηρίου, εκτός των άλλων, ισχύουν δύο σημαντικές προσφορές, τόσο για τα μέλη μας, όσο και για τα Προσκοπικά Συστήματα: 

  • Δωρεάν μεταφορικά, με την αγορά πλήρους προσκοπικής στολής,

Η συγκεκριμένη προσφορά σκοπό έχει την οικονομική διευκόλυνση κυρίως των νέων μελών της Κίνησης και παρέχεται για την αγορά πλήρους στολής Λυκόπουλου, Προσκόπου, Ανιχνευτή, Μέλους Προσκοπικού Δικτύου ή Βαθμοφόρου. 

  • Επιστροφή προς το Προσκοπικό Σύστημα του 10% του ετήσιου συνόλου των αγορών που πραγματοποιήθηκαν από τα μέλη του Συστήματος.

Η προσφορά αφορά σε όλα τα είδη, πλην αυτών της Προσκοπικής Στολής, τα οποία αγοράζονται, μέσω του e-shop, από τα μέλη των Προσκοπικών Συστημάτων. Με την ολοκλήρωση κάθε ηλεκτρονικής παραγγελίας, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να δηλώσει το Προσκοπικό Σύστημα, στο οποίο επιθυμεί να προσμετρηθεί η αγορά του και στο τέλος του έτους, το Σύστημα λαμβάνει δωροεπιταγή, αξίας ίσης με το 10% του συνόλου των παραπάνω αγορών. Η προσφορά ισχύει, εφόσον το προς επιστροφή ποσό είναι τουλάχιστον € 50. 

Ειδικότερα στα είδη της Προσκοπικής Στολής, στις τιμές του scout-shop.grέχει ενσωματωθεί εξαρχής η έκπτωση 10%, την οποία το Προσκοπικό Πρατήριο παρέχει στα μέλη του Σ.Ε.Π.

Στην αρχική φάση της λειτουργίας του, το scout-shop.gr θα παρέχει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή (Μετρητά κατά την Παράδοση). Στη συνέχεια, θα προστεθούν δύο ακόμα δυνατότητες πληρωμής, με Πιστωτική Κάρτα και με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό. 

 

Leave a comment