Εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας

Το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου του 2012 η αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Διαμερίσματος Αθηνών γέμισε με Λυκόπουλα, Προσκόπους, Ανιχνευτές, Βαθμοφόρους, γονείς και φίλους του Συστήματός μας. Αφορμή στάθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η αιτία ήταν πως όλοι μας θέλαμε να δούμε τις παρουσιάσεις των δράσεων των τμημάτων της περασμένης χρονιάς και φυσικά των καλοκαιρινών Κατασκηνώσεων. Μια «απεργία» ήρθε να ταράξει τα νερά, ο δημοσιογράφος όμως που κάλυπτε το γεγονός ήταν με το μέρος μας και σκόρπισε άπλετο φως στην υπόθεση!
Τυχερή της βραδιάς στάθηκε η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης του Συστήματος, στην οποία έτυχε και το φλουρί!

Για το 2012 σας ευχόμαστε υγεία και πολλές μα πολλές προσκοπικές δράσεις!

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ…

Το 2011 υπήρξε για το Σύστημά μας μια χρονιά ιδιαίτερα παραγωγική σε πολλούς τομείς. Στο δύσκολο έργο μας ήμασταν τυχεροί καθώς είχαμε πολλούς συμπαραστάτες. Για την σημαντική τους προσφορά ευχαριστούμε τους:

-LIDL, McCAIN, Misko, Pizza Fan, Ελληνικό Γύρο, Μιμίκο, Πίνδο,κο Τσεπά Δημήτρη, κο Λαμπρόπουλο Παναγιώτη, κο Βραχνή «Το Χωριό» για τις προσφορές τους στο Barbeque.

-Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε., Unilever Hellas Α.Ε., Μέλι Αττική για τις προσφορές τους στις Κατασκηνώσεις μας.

-Isomat, Knauf, Τσιμεντοδομική Πανούση Ο.Ε., Χάλκις-Βαβουλιώτης-Γούναρης-Μητάκης Α.Β.Ε.Ε., Χαλυβουργία Ελλάδος για τις προσφοές τους στην ανακαίνιση του καταφυγίου μας.

-Πρεσβεία του Λουξεμβούργου, Καταστήματα MAX Stores, ΙΚΕΑ House Market A.E., την Ελένη και τον Νίκο Χαλά για τις προσφορές τους στο χριστουγεννιάτικο παζάρι μας.

-Τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων 128, 146, 62, 151,52 για την άδεια που μας έδωσαν να παίξουμε προσκοπικά παιχνίδια με τα παιδιά των σχολείων.

-κα Τασία, κα Δήμητρα, κα Δέσποινα, κα Χαρά, κο Στέλλιο, κο Γιάννη, κα Ελένη, κα Αγγελική, κα Βάσω, κα Λίτσα, κο Φώτη, κα Μαριάννα, κα Βίκυ, κα Αριστέα, κα Πόπη, κα Τάνια, κα Αθανασία για την συμμετοχή τους στα εργαστήρια κατασκευών του χριστουγεννιάτικου παζαριού μας.

-Τους Βαθμοφόρους του Συστήματος για την συνολική τους προσφορά!

Σαν σύντομος απολογισμός για το 2011..

Το Σύστημά μας αποτελείται από 13 Βαθμοφόρους, 20 Λυκόπουλα, 19 Προσκόπους, 9 Ανιχνευτές, 9 μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης και πολλούς φίλους!!

Το 2011 μεταξύ άλλων…

….η Αγέλη μας πραγματοποίησε 4 διήμερες εκδρομές και 2 ημερήσιες. Το καλοκαίρι αποτελούμενη από 18 Λυκόπουλα και 9 Βαθμοφόρους,  πραγματοποίησε την 7ήμερη κατασκήνωση της στο πειρατικό Εγγλεζονήσι στη Χαλκίδα.

…. η Ομάδα μας πραγματοποίησε 6 εκδρομές σε Τρίκαλα, Πάρνηθα, Αλεποχώρι, Καλοσκοπή.  Πραγματοποίησε και εκείνη την Κατασκήνωσή της στο Εγγλεζονήσι στη Χαλκίδα με τη συμμετοχή 12 παιδιών και 10 Βαθμοφόρων.

…. η Κοινότητα μας πραγματοποίησε 5 εκδρομές σε Ζήρεια, Δίρφη, Τρίκαλα, Σαλαμίνα, Πήλιο και Πάρνηθα. Το καλοκαίρι πραγματοποίησε τη Μεγάλη της Δράση στην Ικαρία και τη Σάμο.

…. πραγματοποιήθηκαν όμως και δράσεις για τους γονείς. Τριήμερη εκδρομή στη Χρυσομηλιά Τρικάλων, σεμινάριο πρώτων βοηθειών στη Λέσχη, αμέτρητα εργαστήρια κατασκευών για το παζάρι και οι πρώτες εργασίες στο Κατσιμίδι!

One comment

 

Leave a comment