Εκπαίδευση Στελεχών

Το Σαββατοκύριακο 28-29 Οκτωβρίου τα Στελέχη της Ομάδας έκαναν μια διαφορετική Δράση. Η Εκπαίδευση Στελεχών είναι ένα στάδιο που ,τα βασικά μέλη της Ενωμοτίας και κατ επέκταση όλης της Ομάδας, πρέπει να περάσουν για να φτάσουν την μικρή παρέα τους ψηλά. Τα Στελέχη μέσα σε δύο μέρες γεμάτες παιχνίδι και νέες Γνώσεις έμαθαν την έννοια του Ενωμοτάρχη τις υποχρεώσεις και τις δυνατότητες που έχουν αυτοί και η Ενωμοτία τους. Οι Γνώσεις και τα εφόδια που πήραν θα αναβαθμίσουν τις «ηγετικές» τους ικανότητες και τις Ενωμοτίες τους. Αλλά πέρα από τις γνώσεις τα Στελέχη μπόρεσαν να αποδείξουν και την ικανότητα τους στην μαγειρική αφού διαγωνίστηκαν έναντι του Επιτελείου της Ομάδας και βγήκαν νικητές με το μενού τριών πιάτων που ετοίμασαν για τη κριτική επιτροπή.

Η Εκπαίδευση των Στελεχών όμως δεν σταμάτησε εδώ, το Σαββατοκύριακο 11 – 12 Νοεμβρίου τα Στελέχη πήραν μέρος στην εκδρομή της Πρότυπης Ομάδας της Περιφέρειας. Σε αυτήν την εκδρομή,  κλήθηκαν να δείξουν τις γνώσεις τους και να πάρουν κι άλλες ακόμα ώστε να γεμίσουν με εμπειρίες και εφόδια για να φτάσουν τις Ενωμοτίες τους ακόμα πιο ψηλά. Η εκδρομή της Πρότυπης Ομάδας πραγματοποιήθηκε στα Κανάκια Σαλαμίνας και σίγουρα είναι μια εκδρομή που τα Στελέχη μας δεν θα ξεχάσουν, γιατί πέρα από τις γνώσεις που απέκτησαν, γνώρισαν Προσκόπους και Βαθμοφόρους από άλλα Συστήματα, συνεργάστηκαν μαζί τους, γέλασαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Ας είναι αυτή η εκπαίδευση αφορμή για μεγάλα πράγματα και επιτυχίες για την Ομάδα μας. Γιατί η Ομάδα μπορεί να κάνει πολλά αν βασιστεί σε Στελέχη που μπορούν να της δώσουν εφόδια να προχωρήσει.

 Χαράλαμπος Γεωργουλάκης – Αρκτούρος (Α.Ο.Π.)

 

Κατηγορίες: Ομάδα. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *