Επιτέλους… Ξεκινήσαμε! 16/09/2012

Την Κυριακή, στις 16 του Σεπτέμβρη υπήρχε κίνηση στη λέσχη.. Το χακί και το μπλε κυριάρχησαν στην αυλή μας… Γιατί άραγε? Μα φυσικά! Η Ομάδα ξεκίνησε δυναμικά τη χρονιά με την πρώτη της δράση!!! Οι πρόσκοποι, χαρούμενοι που είδαν για ακόμα μια φορά τους φίλους τους μετά την καλοκαιρινή κατασκήνωση έδειχναν να ανυπομονούν… Κάθε πρώτη δράση της χρονιάς άλλωστε διαδραματίζονται δύο πολύ σημαντικά γεγονότα… Παιδιά που πήγαν στο λύκειο φεύγουν από την Ομάδα και ανεβαίνουν στην Κοινότητα.. Έτσι, λοιπόν, και φέτος, ο Νικήτας, ο Στέλιος, ο Χαράλαμπος, ο Βαγγέλης και ο Μιχάλης αποχαιρέτησαν την Ομάδα, αφού πρώτα παρακολουθήσαμε όλοι μαζί ένα βιντεάκι που είχε ετοιμάσει το Επιτελείο ειδικά για αυτούς, και μεταφέρθηκαν… Δύο δωμάτια δίπλα!

Έπειτα, όμως, από αυτό μια διαρκής κίνηση επικρατούσε και οι κουβέντες δεν σταματούσαν… Μα τι συμβαίνει? Βέβαια! Ήρθε η ώρα για να δημιουργηθούν ολοκαίνουριες Ενωμοτίες, με νέα μέλη και φυσικά νέα στελέχη! Όπως ήταν φυσικό, οι νεοσύστατες Ενωμοτίες ξεκίνησαν αμέσως να οργανώνονται, χωρίζοντας τις πρώτες τους αρμοδιότητες, ανταλλάσσοντας τηλέφωνα ώστε να μπορούν να επικοινωνούν και παραλαμβάνοντας τα ενωμοτιακά τους υλικά! Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της δράσης, είχαμε και μια αναπάντεχη επίσκεψη η οποία μας βοήθησε να ξεκαθαρίσουμε τι εφόδια πρέπει να έχουμε σε μια διήμερη εκδρομή, έτσι ώστε να είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για την εκδρομή Έναρξης την επόμενη εβδομάδα. Δεν θα έπρεπε να παραλείψουμε πως στο τέλος της δράσης είχαμε και μια εγγραφή νέου προσκόπου..!

Γιώργο καλωσόρισες! Είμαστε σίγουροι ότι θα ζήσεις αξέχαστες στιγμές στην Ομάδα μας!

Άρη, Νίκο, Γεωργία, Θανάση, Κατερίνα, Μάρκο… Είμαστε σίγουροι πως μπορείτε να πάτε την Ομάδα μας πιο ψηλά! Καλή αρχή! Καλή συνέχεια! Ό,τι χρειαστείτε… Είμαστε εδώ!!

Τερμίτη, καλώς ήρθες στο Επιτελειό της Ομάδας..! Καλή δύναμη, νέε Βαθμοφόρε!

Καρδερίνα

 

Leave a comment