Παρουσίαση Μεγάλης Δράσης

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για την Κοινότητα μας καθώς πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Μεγάλης Καλοκαιρινής μας Δράσης. Μέσα από την παρουσίαση τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να μας ταξιδέψουν στην Ξάνθη, τα Πομακοχώρια, το Παρθένο Δάσος Φρακτού και το Παρανέστι. Βασικός παρουσιαστής ο Κύριος Σκαρμούτσος, γνωστός σεφ στην Ελλάδα, μας ταξίδεψε σε ένα κόσμο παραδοσιακών γεύσεων στο νομό της Ροδόπης. Οι γονείς και οι φίλοι των Ανιχνευτών γευτήκανε  παραδοσιακό σιροπιαστό μπακλαβά, ψητές πέστροφες αλλά και πλήθος φωτογραφιών απ’όσα ζήσαμε το καλοκαίρι.

Συγχαρητήρια σε όλους τους Ανιχνευτές και το Επιτελείο της Κοινότητας για την προετοιμασία και  πραγματοποίηση της παρουσίασης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας βοήθησαν στην Μεγάλη μας Δράση,τον  Περιφερειακό  Έφορο  Ξάνθης  κο Στόικο  Σωτήρη για την φιλοξενία στην Ξάνθη, τον  κο Φαήκ  Καρανταή, παλαιό  Πρόσκοπο της Ξάνθης  για την φιλοξενία και την ξενάγηση  στο  χωριό  Ωραίον και το  Δασαρχείο  Δράμας  για την φιλοξενία τους στο  Δάσος  Φρακτού.

Μαρίνος Κουκουλάς – Κουκουβάγια

DSC00052 DSC00021 DSC00025 DSC00031 DSC00032 DSC00035 DSC00038

Comments: 2

 

Leave a comment