Τέλος καλό, όλα καλά Μόγλη, 05/11/2016

Το Σάββατο 5-11 τα Λυκόπουλα μαζεύτηκαν στην Εστία για να ολοκληρώσουν την προσπάθεια που έκαναν για να γυρίσει πίσω στο δάσος του Σιονί ο Μόγλης. Αφού πρώτα τραγούδησαν με την δυνατή και τρανταχτή φωνή τους για να τα ακούσει, στην συνέχεια ακολούθησε η προβολή ταινίας της»Το βιβλίο της ζούγκλας». Μέσα από την ταινία αυτή τα Λυκόπουλα έμαθαν την ιστορία του Μόγλη και το πώς λειτουργεί μια Αγέλη.

Στο τέλος της ταινίας ακούστηκε κάτι από την Αγέλη μας. Ακολουθήσαμε τον ήχο και εκεί είδαμε την Ακέλα να μας περιμένει. Μας είπε λοιπόν πως πέρασε από εκεί ο Μόγλη και μας ευχαρίστησε με τον δικό του τρόπο. Και ποιος είναι αυτός; Μα με τα υλικά της φύσης φυσικά. Έγραψε με φύλλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πάτωμα και μας το μετέφερε η Ακέλα. Και για να δώσουμε ένα δώρο στην ζούγκλα που μας φιλοξένησε όλον αυτό το μήνα, φέραμε τη βροχή μόνο με τα σώματά μας!

Έτσι λοιπόν βοηθήσαμε τον Μόγλη να γυρίσει πίσω στο σπίτι του, δίνοντας σε όλα τα ζώα της ζούγκλας να καταλάβουν τι κάναν λάθος και τον έδιωξαν εξ’ αρχής.

Συγχαρητήρια Λυκόπουλα!

Για τρία Λυκόπουλα όμως της Αγέλης μας η μέρα ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Είχε έρθει πια η στιγμή να ανοίξουν το πρώτο τους μάτι, σαν Λύκοι που είναι. Εμμανουέλα, Κωνσταντίνε και Παναγιώτα, πάντα εμπρός!

Ναγκάινα Υπαρχηγός Αγέλης
Γεωργία Γεωργουλάκη

 

 

Κατηγορίες: Αγέλη. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *