Ράμμα, ο Αρχηγός των Βουβάλων

Το Σάββατο που μας πέρασε είχαμε πολλά καιδιάφορα να κάνουμε! Για αρχή ο Παναγιώτης μετά από προσπάθεια κατάφερε να πάρει το σήμα του τομέα της Σωματικής Αγωγής, αφού επιτυχώς έκανε όλες τις Ερασιτεχνκές Ασχολίες που έπρεπε! Παναγιώτη μπράβο!!! Η Αγέλη γνωρίζοντας πως είχε ένα δύσκολο εγχείρημα. Τα Λυκόπουλα έπρεπε να αποκτήσουν την έγκριση του αγέλαστου αρχηγού των βουβάλων, του Ράμμα προκειμένου να πάρουν τον χάρτη που οδηγούσε στη μαγική λίθο.

Όντας ηγέτης ο Ράμμα πίστευε πολύ στην δικαιοσύνη και ήθελε να βεβαιωθεί πως ο χάρτης θα βρισκόταν στα χέρια άξιων Λυκοπούλων. Οπότε τα Λυκόπουλα δεν χάσανε στιγμή να δείξουν πως είναι δίκαια και γνωρίζουν να συμμορφώνονται στους κανόνες, μέσα από τις δοκιμασίες του Ράμμα. Έδειξαν και στον Ράμμα μέχρι και τον χορό των Μπάτερλοκ, που γνωρίζουν μόνο τα Λυκόπουλα! Έπειτα ο Ράμμα το έκρινε πρέπον να δείξει συνόπτικά στην Αγέλη πως βγαίνουν οι νόμοι μέσα σε μια κοινωνία και πως οφείλουν να είναι ώστε να είναι δίκαιοι για όλους τους πολίτες. Φυσικά κάναμε καλή εντύπωση αφού ο Σωκράτης έκανε παρουσίαση από τον τομέα της Ζωής Υπαίθρου, φίλου των λουλουδιών και η Δήμητρα παρουσία από τον τομέα της Πνευματικής Καλλιέργειας, του παρατηρητή! Συγχαρητήρια Λυκόπουλα για τις πολύ καλές σας παρουσιάσεις!

Με όλα αυτά ο Ράμμα συμπέρανε πως τα Λυκόπουλα όντως άξιζαν τον χάρτη, τον οποίο μας εμπιστεύτηκε λίγο πριν την αποχώρησή του. Για άλλη μια φορά η Αγέλη έφτασε λιγο πιο κοντά στο στόχο της και το αίσθημα της ικανοποίσης δεν ήταν λίγο. Τώρα όμως μένει να βρούμε την λίθο.

Πως θα τα πάει την επόμενη φορά η Αγέλη;

Χάθι

DSC_0198 DSC_0203 DSC_0209 DSC_0220 DSC_0229 DSC_0238 DSC_0247 DSC_0248 DSC_0250 DSC_0251

Κατηγορίες: Αγέλη. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *