Η πόλη που έδιωξε τον πόλεμο, 12/11/2016

Αγάλματα που κοκκινίζουν όταν τα κοιτούν δυο ζευγάρια μάτια, δέντρα που λένε ιστορίες, συντριβάνια που χορεύουν, ένα ταχυδρομείο που αλλάζει το περιεχόμενο των επιστολών…

Και πόσα πόσα ακόμα είδαμε να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια μας την Κυριακή 12/11. Η Αγέλη είχε τη χαρά να παρακολουθήσει μία υπέροχη, διαδραστική, κουκλοθεατρική παράσταση, σε ένα μαγευτικό χώρο.. Το όνομα αυτής; ” Η πόλη που έδιωξε τον πόλεμο “. Το θέατρο που μας φιλοξένησε; Παραμυθοχώρα. Ο συγγραφέας του παραμυθιού; Αντώνης Παπαθεοδούλου, Πρόσκοπος-Παραμυθάς! Ο τραγουδιστής που επιμελήθηκε τη μουσική της παράστασης; Φοίβος Δεληβοριάς. Η εικονογράφος του παραμυθιού; Μυρτώ Δεληβοριά.

Και μαντέψτε.. Ήταν ΟΛΟΙ εκεί! Μαζί μας! Παρακολουθήσαμε όλοι με πολύ γέλιο, κομμένη ανάσα, αμείωτο ενδιαφέρον και καρφωμένο χαμόγελο τις δύο αδερφές Μαρία και Σπυριδούλα Παπαγεωργίου να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, παρέα με τις πανέμορφες κούκλες τους! Και στο τέλος βγάλαμε όλοι μαζί αναμνηστικές φωτογραφίες!!!

Έπειτα η Αγέλη μας δημιούργησε τις δικές της κούκλες Μανότ, με απλά υλικά, κλείνοντας με δημιουργικό τρόπο αυτή την ιδιαίτερη δράση!!

Όταν επιστρέψαμε στην Εστία μας όμως συνέβη κάτι πολύ ιδιαίτερο για ένα Λυκόπουλο. Είχε έρθει η στιγμή να ανοίξει το πρώτο του μάτι! Συγχαρητήρια Στέλιο! Πάντα ψηλότερα!

Ακέλα, Ευτυχία Κεραμά
Αρχηγός Αγέλης Λυκοπούλων

 

Υ.Γ. Γονείς που δεν έχετε ακόμα δει την παράσταση με τα παιδιά σας, σπεύσατε! Αξίζει! <3

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Teaser παράστασης: https://www.youtube.com/watch?v=ci8eYI4maio&feature=share
Σελίδα θεάτρου Παραμυθοχώρας: https://www.facebook.com/paramithohora.gr/

 

Leave a comment