Αγέλη

15η Αγέλη Λυκοπούλων

Τα Λυκόπουλα, κορίτσια και αγόρια ηλικίας 7 – 11 ετών, αποτελούν τηνΑγέλη Λυκοπούλων, που χωρίζεται σε παρέες 4 – 6 παιδιών τις Εξάδες. Ο διαχωρισμός αυτός εξυπηρετεί την όλη λειτουργία της Αγέλης και βοηθά τα Λυκόπουλα στο να αποκτήσουν νέους φίλους.

Οι δραστηριότητες της Αγέλης κατευθύνονται από το συμβούλιο των Βαθμοφόρων και περιλαμβάνουν στοιχεία από 5 τομείς ενδιαφερόντων την Πνευματική Καλλιέργεια, την Υπαίθρια Ζωή, την Σωματική Αγωγή, τις Τεχνικές Δεξιότητες και την Κοινωνική Συνεργασία.

Μέσα από το παιχνίδι, που αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι όλων των Λυκοπουλικών δράσεων αναπτύσσεται η φαντασία του παιδιού και διοχετεύεται σε εκδηλώσεις, που το διαπαιδαγωγούν και το διδάσκουν.
Το πρόγραμμα της Αγέλης δίνει τη δυνατότητα στο παιδί να ανακαλύψει και να αναπτύξει τις προσωπικές του ικανότητες και κλίσεις, να γίνει χρήσιμο στον εαυτό του και στο άμεσο περιβάλλον του και να συνηθίσει στην ιδέα της προσφοράς στο συνάνθρωπο.

Αν θες να δείξεις το ταλέντο σου, τις γνώσεις σου
και τα ενδιαφέροντα σου, εδώ θα βρεις τις
Ερασιτεχνικές Ασχολίες των Λυκοπούλων!

 

Αν θες να μάθεις πως μπορείς να υποσχεθείς, να πάρεις τα αστέρια ή το ΧΡΥΣΟ ΛΥΚΟ, εδώ θα βρεις τα Στάδια Προόδου των Λυκοπούλων.. 

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε τα εφόδια για την εκδρομή της Αγέλης  στο Πικπα Βούλας, 31/3 – 1/4/2018

 

Μία απάντηση στο Αγέλη

 1. Ο/Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ λέει:

  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ,ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΑΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ!!!!!!!!!!!
  ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ,ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ,ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΞΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΑΝ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΓΑΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ,ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΖΗΣΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
  ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,ΓΝΩΣΗ,ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
  ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΕ ΣΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ(ΔΙΑΒΟΛΑΚΙΑ)!!!!!!!!!!!
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *