Μήνας: Ιούλιος 2012

Η πρώτη επαφή με την κατασκήνωση.

Μόλις βγήκαμε από το νυχτερινό μας μπάνιο, τα στελέχη έχουν πάει να πάρουν τα αφρόλουτρά τους και τα σαμπουάν τους να ξεβγάλουμε το αλάτι… Είμαστε από το πρωί στη Κουκουμίτσα και οι προετοιμασίες της κατασκήνωσης έχουν μεταφερθεί εδώ. Ο χώρος είναι σκιερός, χωρις περιτή ζέστη… Η θάλασσα έχει αχινούς αλλά δεν πτοούμαστε… Περισσότερα αργότερα!

20120706-221221.jpg

Λέοντας.

Καλή Κατασκήνωση..

Για το κάθε τμήμα το επιστέγασμα μιας χρονιάς είναι σίγουρα η Κατασκήνωση του! Από την πρώτη εκδρομή τον Σεπτέμβρη μέχρι την τελευταία δράση τον Μάη, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο καλοκαίρι. Είναι στραμμένα στην Κατασκήνωση! Εκεί όπου τα Λυκόπουλα, ατρόμητα, θα κάνουν πράξη όσα έμαθαν μες στη χρονιά. Εκεί όπου οι Ενωμοτίες, ενωμένες, θα ζήσουν απερίγραπτες περιπέτειες. Εκεί όπου οι Ανιχνευτές, θαρραλέοι, θα υπερβούν τα όριά του κατακτώντας κορυφές και ερευνώντας τις όμορφες γωνιές της χώρας μας. Εκεί όπου οι Βαθμοφόροι, ακούραστοι, θα κάνουν πράξη τα όνειρά τους και οι ονειροπόλοι Αρχηγοί θα πλημμυρίσουν περηφάνια!

Η Βόνιτσα, ο Όλυμπος και η Αλόννησος περιμένουν να σας υποδεχτούν!

Καλή Κατασκήνωση!

Καλή Μεγάλη Δράση!

Καλή αντάμωση!

 

Η Αρχηγός Συστήματος

Μυρίζει…. ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ!

Τετάρτη ξημερώνει, τη Πέμπτη φορτώνουμε, την Παρασκευή ξεκινάμε να στήνουμε και τη Δευτέρα … Ξεκινάμε!!!  Στη λέσχη επικρατεί ένας χαμός, πράγματα παντού, λάστιχα, κασώνες, πανιά, μαγειρεία και πολλά άλλα βρίσκονται παντού έτοιμα να τα πάρουμε στο ταξίδι μας…   

 Θα ήθελα να συμπληρώσετε παρακάτω κάτι που θα θέλατε, ή θα περιμένατε από την κατασκήνωση. Από κάτι απλό εως κάτι ακραίο…  Εγώ για παράδειγμα… περιμένω στην κατασκήνωση να υπάρχει μια διαρκής κίνηση, όλοι θα τρέχουν, θα παίζουν, θα γελάνε… Όλοι θα είναι χαρούμενοι και γελαστοί, ενθουσιασμένοι και ξαφνιασμένοι… Θα δοκιμάσουμε όλοι από το φαγητό μας, καλό ή κακό, θα καθαρίσουμε τις λάμπες μας, θα πλύνουμε,  θα λερωθούμε, θα βραχούμε… θα περάσουμε…. αξέχαστα. 13 μέρες. 15 πρόσκοποι. 8 άτομα επιτελείο. παραπάνω από 130 ξύλα. 1 νησί. πολλά δέντρα. πολλές εμπειρίες. και… τα δικά σας, περιμένω δικά σας λόγια, σκέψεις, συναισθήματα…!

    Το όνομά σας (προαιρετικό)

    Η εντύπωσή σου...

     Ο,τι και να γράψεις/έγραψες ένα είναι το σίγουρο… Θα περάσουμε υπέροχα!